Gør dine smykker personlige

Skal du give en gave? Eller ønsker du selv, et personligt smykke? Personlige smykker kan være den bedste gave, både til dig selv eller en du holder af. Der findes mange forskellige former for personlige smykker, blandt andet den velkendte vielsesring, der bruges når man giftes. Men der findes altså også personlige smykker, til dig som godt kan lide at have smykker med betydning.

Indgraveret armbånd

Et bud på et personligt smykke kunne være et indgraveret armbånd, som kan gøres betydningsfuldt på mange måder. Et af de mest populære indgraveret armbånd, er med et forbogstav. Det kan være et forbogstav for dig selv eller en du holder af. Men mulighederne er mange udover det velkendte forbogstav, det er nemlig også muligt at få indgraveret en speciel dato i et armbånd, eller en et personligt billede. Her kan det være en stregtegning eller et scanningsbillede, af en lille ny som venter inde i maven. Der er et væld af muligheder at vælge imellem, når det kommer til indgraveret armbånd. Hvis ikke et af de armbånd der er lavet på forhånd, falder i din smag eller passer til anledningen, kan du helt selv vælge det rette design for dig.

Indgraveret halskæde

Er du mere til en halskæde, er mulighederne noget hen af de samme som er beskrevet omkring armbåndene. Fordelene ved at vælge en halskæde er, at man ofte kan designe et større motiv. Ligeledes er der en symbolsk betydning i, at halskæden sidder tæt på hjertet, hvilket også kan være sød og betænksom ting at have i mente.  Ofte vil man vælge den indgraveret halskæde til kvinder, da den kan give et meget feminint udtryk. Men flere af armbåndene vil kunne designes til begge køn og have lige stor betydning.

Så går du med tanken om at designe et personligt smykke, så kan en af disse muligheder måske blive den rigtige løsning.