3 ting enhver mand bør have i sin forårsgarderobe

Skal du i gang med at kigge din garderobe igennem for at se, om den er forårsklar? I og med at foråret kan byde på alle former for vind og vejr, bør du ikke pakke hele vintergarderoben væk endnu. 

Det er nemlig rart stadigvæk at have noget varmt tøj til de koldere forårsdage. Men hvad skal der så være i din forårsgarderobe til de varmere dage? Her kan du se tre ting, som enhver mand bør have i forårsgarderoben til de lidt varmere dage.

T-shirts i flere afskygninger er genialt

Da det aldrig er til at forudsige forårsvejret, bør du helgardere dig ved at have t-shirts i alle mulige afskygninger i dit tøjskab. Der bør altså være et godt udvalg af helt almindelige t-shirts. Derudover er det en god idé at have en long sleeve t shirt eller flere, da de er gode, når det kommer til de mere kølige forårsdage. 

Det er desuden værd at have t-shirts i flere forskellige farver, så der altid er en farve, der passer til dit humør og dit outfit.

Du får måske brug for shorts

Foråret kan sagtens finde på at byde ind med meget høje temperaturer. Derfor er det en fordel, at du har shorts liggende i garderobeskabet eller i skuffen. Derved kan du hurtigt finde dem frem, når der er tale om en dejlig varm forårsdag.

Find gerne sandalerne frem

Mange er vilde med at gå i sneakers året rundt. Men et par sandaler er skam gode at have, når det er varmt udenfor.