Grønt kort lande

Her finder du grønt kort – Tryg

Her finder du grønt kort

Lande, hvor du skal medbringe det grønne kort ; Belarus, ​​Tunesien ; Iran, Tyrkiet ; Israel, ​Ukraine ; ​​Nordmakedonien ; Marokko …

Når du rejser på bilferie i eller udenfor Europa, skal du være opmærksom på at medbringe rødt og grønt kort. Få det her. 

Det grønne kort – DFIM

Hvad er det grønne kort? og hvad skal man huske? – se her – DFIM

Det grønne kort er et bevis på, at din bil er ansvarsforsikret – men i de fleste lande er din nummerplade nok. Her skal du altid medbringe det grønne kort:.

Gode råd: Rødt eller grønt kort med på rejsen? – Topdanmark

Gode råd: Rødt eller grønt kort med på rejsen?

Når du kører til udlandet, skal du i nogle lande have et grønt kort med som bevis på, at bilen er ansvarsforsikret. Det røde kort kan blive hjemme.

Med SOS Internationals nummer behøver du ikke det røde kort – som regel heller ikke det grønne. Se gode råd.

Rødt og grønt kort – når du kører til udlandet – Alm. Brand

Rødt og grønt kort – når du kører til udlandet | Alm. Brand

Det grønne kort er bevis på, at du har en lovpligtig ansvarsforsikring, hvis du fx bliver involveret i et uheld med din bil eller motorcykel i udlandet.

Når du kører til udlandet, skal du i nogle lande have et grønt kort med som bevis på, at bilen er ansvarsforsikret. Det røde kort kan blive hjemme.

Rødt og grønt kort – Hvis du skal køre i udlandet | Gjensidige

Det grønne kort er beviset på, at din bil er ansvarsforsikret. I langt de fleste lande behøver du ikke kortet længere. Her vil en gyldig dansk nummerplade være …

Skal du på bilferie i udlandet? Få et hurtigt overblik over, hvor og hvornår du har brug for det grønne og det røde kort. Bestil nemt dit kort her!

Hvad er er rødt og grønt kort? Se her og lær mere hos Codan

Et grønt kort er sammen med din nummerplade bevis på, at dit køretøj er ansvarsforsikret. Kortet er derfor ofte unødvendigt at medbringe.

Går turen sydpå, er det ikke kun bilen og forsikringen, der skal være i orden. Det er lige så vigtigt, at have styr på reglerne for rødt og grønt kort. Find dem her.

Print grønt kort via Mine sider – If Skadeforsikring

Grønt kort – Print grønt kort via Mine sider

Du behøver ikke at tage det grønne kort med, når du kører inden for EU’s grænser samt i Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien. Ansvarsforsikringen på dit …

​​Når du kører på ferie i udlandet er det vigtigt at sikre dig. Med det grønne kort, har du vigtige kontaktoplysninger lige ved hånden.

Det grønne kort – til visse lande uden for EU

Det grønne kort – til visse lande uden for EU – Læs mere om ansvarsforsikring til bilferien | Lærerstandens Brandforsikring

Omfatter din forsikring kasko i Lokal Forsikring, er du automatisk dækket for vejhjælp i udlandet med Rødt Kort-ordningen. Rødt kort gælder i de 28 EU-lande og …

Skal du på bilferie? I nogle lande skal du bruge det grønne kort som bevis for, at dit køretøj er ansvarsforsikret. Læs mere her.

Røde og grønne kort | Lokal Forsikring

Grønt kort er bevis på, at din bil er ansvarsforsikret. Ved bilferie i EU/EØS-lande samt Andorra, Bosnien-Hercegovina, Montenegro, Serbien og Storbritannien …

Hvis du anvender et køretøj i udlandet, er vigtigt altid at huske sit røde og grønne kort, hvis man har tegnet en kaskoforsikring og ansvarsforsikring.

Bilferie – Læs om rødt og grønt kort her – Forsikringsguiden

Bilferie – Læs om rødt og grønt kort her – Forsikringsoplysningen

Skal du på bilferie, er det vigtigt at tjekke forsikringen og have de rigtige oplysninger med. Læs reglerne for rødt og grønt kort, som hjælper dig i udlandet!

Keywords: grønt kort lande